Twilfit.se – redesign

twilfit

Twilfit har sedan 1922 sålt underkläder till svenska kvinnor. De profilerar sig som en underklädesexpert med hög modegrad och känsla för personlig service.

Reklambyrån Me and You fick uppdraget att göra en re-design av Twilfits sajt. Jag och Jon Bergsman fanns också i arbetsgruppen som webb-ad och mode-ad.

Uppdraget var att förnya Twilfits webbsajt, vilken hade legat i träda under lång tid. Vår lösning var att bygga kommunikationen kring ett skyltfönster. Skyltfönstret skulle inte bara visa produkter, utan mycket av det som händer på sajten, händer där. Sajten är på sätt och vis ett digitalt skyltfönster för alla butikerna.

twilfit

På sajten kan man bland annat lära sig om Twilfits historia, räkna fram sin bh-storlek och lära sig om de olika typer av bh-modeller som finns. Dessutom finns stora ytor för pågående kampanj på startsidan.

Arbetsgruppen på Me and You var Alexander Gjers och Emilia Molin. Vi andra från deras nätverk var Johan Mogren (webb-ad), Jon Bergsman (ad), Niklas Palm (HTML/CSS/CMS) och Kasper Kuijpers (Flash).

twilfit

Sajten gick live sommaren 2008, se den här: twilfit.se